Volg ons WhatsApp-kanaal en maak kans op een BabyBjörn wipstoel!

Volg ons WhatsApp-kanaal en maak kans op een BabyBjörn wipstoel!
  • in Baby
  • 0
  • 396
  • 01/05/2024

Volg jij ons al via ons WhatsApp-kanaal? Nee? Als je ons nu gaat volgen, zoals ruim 9.000 mama's (to be) al doen, maak je kans op een prachtige BabyBjörn-wipstoel uit de nieuwste collectie!

Via ons WhatsApp-kanaal kun je het allerlaatste nieuws van BabyBytes volgen. Met ruim 9.000 volgers lees je de mooiste, waargebeurde verhalen. Of het nu gaat om een kinderwens, zwangerschap een bevalling of het hebben van een gezin, via ons WhatsApp-kanaal ben je helemaal op de hoogte!

Als je ons nog niet volgt, doe dat dan snel, want dan maak je kans op een prachtige BabyBjörn-wipstoeltje uit de nieuwste collectie.

Over de wipstoel

Dit Bliss wipstoeltje is voorzien van een nieuwe, handgemaakte print. In de nieuwe collectie worden verfdruppels, stippen en tekeningen van kleine handjes, als het ware echte kunst.

Het schommelt zacht en natuurlijk en ondersteunt de ontwikkeling van je kind in dit lichte, draagbare ontwerp. Hij verandert van een knus plekje voor baby's in een comfortabel kinderzitje (tot twee jaar), met verstelbare standen en verwisselbare stoffen zittingen in diverse kleuren. Anders dan de alternatieven die op batterijen werken, wordt dit wipstoeltje alleen aangedreven door de bewegingen van je baby en stimuleert daardoor de motorische ontwikkeling van je baby.

Hoe maak je kans?

Wil je kans maken op deze prachtige wipstoel? Vul dit formulier in. Klik (in het formulier) op de link ‘WhatsApp-kanaal van BabyBytes’, klik vervolgens rechtsboven op ‘volg’ en klaar!

Deze winactie geldt tot en met 14 mei 2024.

Lees ook:

BabyBytes heeft nu een eigen WhatsApp-kanaal!
De wipstoel: een maatje voor jou en je baby

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50