Voetballer Neymar wordt binnenkort vader! 

Voetballer Neymar wordt binnenkort vader! 

Voetbal-ster Neymar heeft op Instagram aangekondigd dat hij binnenkort vader wordt van een zoon. Samen met zijn Braziliaanse vriendin Bruna Biancardi poste hij liefdevolle foto’s met hun handen op haar nog bescheiden babybuikje. 

Neymar en Bruna delen op Instagram dat ze nu al dromen van zijn leven. “Je komt terecht in een prachtig gezin, met je broer, grootouders, ooms en tantes die nu al veel van je houden!” delen ze onder de Instagram post. Aan de foto’s te zien kunnen ze hun geluk niet op en wachten ze met smart op hun zoontje; “Kom snel zoon, we wachten op jou!” 

Tweede zoontje 

Voor de Braziliaanse voetballer is dit de tweede keer dat hij een kindje krijgt. In 2018 kreeg Neymar op 19-jarige leeftijd samen met zijn ex-vriendin Carolina Dantas zijn eerste zoontje, Davi Lucca. Het aanstaande zoontje heeft straks een grote broer waar hij tegenop kan kijken. 

Lees ook:

De leukste zwangerschapsaankondigingen voor op sociale media
Inspiratie: 10 originele zwangerschapsaankondigingen 

Bron: The Bump

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50