Video: workout die je samen met je baby kan doen!

Als je genoeg rust hebt genomen en denkt klaar te zijn om weer te sporten, kan je dit rustig opbouwen. Alleen waar haal je de tijd vandaan als moeder? Met deze simpele workout combineer je de tijd die je samen met je baby hebt én het sporten. Klinkt als een win-win situatie!

Sporten na de bevalling

Ongeveer zes weken na de bevalling kan je proberen om het sporten weer rustig op te pakken. Luister vooral naar je eigen lichaam. Als je merkt dat dit nog te hoog gegrepen is dan kan je beter even wachten. Lukt dit wel goed, dan is het mooi meegenomen. Ieder lichaam is anders. Begin ook niet meteen met zware kracht training. Een bevalling heeft veel impact op je lichaam gehad, bouw het stapje voor stapje op tot je oude niveau. Deze video is een mooi opstapje voor als je weer wilt beginnen met bewegen én tijd met je kleine wilt doorbrengen!

Wanneer begon jij weer met sporten na de bevalling?

Lees ook: 

Video: vader en zoon gaan los op Frozen 
Video: zó laat je je baby ontspannen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Nog-even!

    ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

    Pas op, dit kan zeker niet met een baby van 6 weken. Bijna al deze oefeningen veronderstellen dat een baby zijn/haar nekje al sterk genoeg is om zonder ondersteuning zulke bewegingen te ondergaan. Dit kan leiden tot levensgevaarlijk letsel bij je jonge baby.

    Je ziet al aan het begin van deze video dat deze dame haar kindje te weinig ondersteuning biedt: het kindje moet erg veel moeite doen om het hoofdje recht te houden en je ziet dat dat vaak niet lukt. Doe dit dus niet zomaar na!!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50