Wat doe je als je kind een driftbui krijgt tijdens het winkelen?

BabyBytes ging de straat op en vroeg aan voorbijgangers wat zij doen als hun kind een driftbui krijgt tijdens het winkelen. Wat zou jij doen?

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • Peepah

  Gewoon er naast liggen en ook met mijn vuisten op de grond geslagen. Hij heeft zich zo geschaamd dat hij het niet weer durfte te doen.

 • Renate.-????

  Hahah mijn dochter toen ze bijna 3 was. Kreeg der zin niet. Werd woedend en echt woedend. Ik bleef rustig liep een stukje door en ging op 10 meter afstand staan ze zag me en ik zag haar. En toen mensen naar haar toe waar is je mama en wat is er toen zei ze mama heeft me in de steek gelaten🙈. Mensen gaven haar een handje opzoek naar mij. Kreeg ik op me donder van die mensen want hoe kon ik dat doen normaal zal ik geen uitleg zeggen want tja is mijn kind. Toch maar verteld en ze begrepen het en moesten wel lachen dat zo'n hummeltje zoiets zei.. Daarna steeds gezegd we gaan boodschappen doen maar je krijgt niks en dat ging eigenlijk prima. Maar dat moment vergeet ik nlecht nooit meer.

 • Barbamammie79

  Weglopen en laten liggen

  En die laatste .... ' als je zelf heel relaxed bent... bla bla... vanzelf .... '

  Sorry... maar die laatste moeder zegt dus ook eigenlijk niks.

  En trouwens... Compleet negeren noem ik geen opvoeden. Dat noem ik negeren.

 • MamaJL

  Ik vraag altijd: "waar ben je nou eigenlijk mee bezig?" en dan ga ik "boodschappen doen" in de buurt van waar de kleine ligt, dan houdt het meestal wel op. Als ze dan opstaan vraag ik ook nog "heeft dat je geholpen?" meestal lopen ze dan mokkend mee. Ook die kleintjes weten echt wel hoe het zit.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50