Video van pasgeborene die uit kopje drinkt gaat viraal

Video van pasgeborene die uit kopje drinkt gaat viraal
  • in Voeding
  • 5
  • 5637
  • 07/04/2018

Cupfeeding is een alternatief om (pasgeboren) baby’s (bij) te voeden als het op een andere manier niet lukt. Deze video waarin een pasgeboren baby met een bekertje wordt gevoed laat je hart smelten. Geen wonder dat de video viraal gaat!

Soms lukt het niet met borstvoeding en heeft je kleine bijvoeding nodig. Cupfeeding, ofwel voeden met een bekertje is een methode die volgens Lalecheleague.nl steeds vaker wordt toegepast.

Lees ook:
Wat als borstvoeding niet lukt? 8 tips

De video werd gedeeld op de Facebookpagina Breastfeeding Mama Talk. Volgens de moeder die haar baby uit en kopje liet drinken: “Zoals ik zei, is het een geweldig alternatief in sommige situaties. Niemand zegt dat we flessen moeten negeren, maar alle baby’s hebben andere behoeftes en cupfeeding is een van de mogelijkheden om aan die behoefte te voorzien.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50