Kerstman kletst in gebarentaal met doof meisje

  • in Peuter
  • 1
  • 5980
  • 24/12/2016

Afgelopen weken werden we bedolven door lieve Kerstman-filmpjes. Zo ook het filmpje van een klein meisje in Engeland met gehoorproblemen. De Kerstman kreeg te horen van haar moeder dat ze slecht kon horen en praten en begon spontaan in gebarentaal tegen haar te praten. De hartverwarmende scène werd gevangen door een toeschouwer bij Middlesbrough Cleveland Centre in Engeland en werd op YouTube geplaatst.

De moeder van het meisje vertelt aan de Kerstman dat haar dochter niet goed kan praten. De Kerstman vraagt daarop of ze in gebarentaal kan communiceren. Vervolgens voeren het meisje en de Kerstman een kort gesprek in gebarentaal. Het zou zo een tranentrekkende scène uit Mracle on 34th Street kunnen zijn... *zucht*

De ogen van het meisje lichten op en ze straalt als ze tegen de Kerstman vertelt dat ze graag een scooter wil. Binnen een paar uur werd de video online geplaatst waar duizenden mensen positief op reageerden. Mensen vinden de Kerstman awesome en de video hartverwarmend.

 

Vaker dit soort leuke artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50