Video: Backstreet Boys zijn nu echte gezinsmannen

Video: Backstreet Boys zijn nu echte gezinsmannen
  • in Vaders
  • 3
  • 5344
  • 11/01/2019

Wat waren het toch stoere jongens die Backstreet Boys back in the nineties… Inmiddels is er heel wat veranderd. De stoere bad guys van toen zijn allemaal veranderd in echte gezinsmannen. En dat willen ze dolgraag laten zien in hun nieuwste videoclip.

Nick Carter, Brian Littrel, AJ McLean, Howie Dorough en Kevin Richardson lieten in de jaren negentig heel wat harten van tienermeisjes (inclusief die van mij) harder kloppen. Nu, ruim 20 jaar later is er veel veranderd. De jongens hebben hun wilde haren afgeschud en zijn allemaal gesetteld. In hun nieuwste videoclip ‘No Place’ laten ze zien hoe gelukkig ze zijn als gezinsman:

Nieuw album en wereldtournee

Het nummer staat op hun album DNA dat 25 januari verkrijgbaar is. Dat betekent dat hun gezinnen ook even zonder hen moet, want ze gaan op wereldtournee. Op 23 mei staat de mannenband in Ziggo Dome.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50