Vers van de pers #2: o.a. schattige babykleertjes van Zeeman

Vers van de pers #2: o.a. schattige babykleertjes van Zeeman
  • in Moeder
  • 1
  • 4584
  • 05/09/2016

Elke week ontvangen wij op de redactie van Babybytes talloze persberichten over heel veel verschillende onderwerpen. Het is onmogelijk - en ook niet relevant - om ze allemaal te behandelen maar er zitten elke week wel een aantal tussen waar wij als redactie enthousiast van werden. En daar brengen we jullie graag van op de hoogte!

Woezel & Pip op je baby's billen
De luiers van Etos waren al een goede aankoop te noemen. Ze zijn namelijk zacht, droog, dun en goed geprijsd. Maar vanaf nu staan er ook nog afbeeldingen op afgedrukt van de vrolijke hondjes Woezel & Pip! Voor je newborn zal het een worst wezen welk printje er op z'n luier staat, maar een oudere luierdrager wordt waarschijnlijk erg enthousiast van de hondjes op de luier. Rest alleen nog één probleem: hoe krijg je 'm vervolgens zindelijk?

Leren lopen met de schoentjes van Falcotto
Zoals je misschien weet is het belangrijk dat de schoentjes waarop je kindje leert lopen voorzien zijn van een soepele zool. Hier heeft Falcotto natuurlijk rekening mee gehouden. Bovendien zijn de zooltjes op de nieuwste collectie herfst- en winterschoenen voorzien van anti-slip. En ook handig: de binnenzool kan eruit gehaald worden, waardoor je hem zo nu en dan eens kunt wassen. Wel zo hygiënisch, als je kind er bijvoorbeeld van houdt om in de plassen te springen (en welk kind houdt daar niet van?). Het oog wil ook wat, dus de schoenen van Falcotto zien er ook nog eens leuk uit!

De leuke newborn- en babykleertjes van Zeeman
Bij Zeeman kun je altijd wel terecht als je op zoek bent naar leuke kinderkleding. Ze hebben meestal voldoende keuze en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Maar de nieuwste collecties newborn- en babykleding is wel dusdanig leuk dat ik overweeg een flinke bestelling te plaatsen! 

Zo bestaat de newborn-collectie (maat 50-68) uit mintgroene-, lichtroze- en witte pakjes. Zachte boxpakjes en lieve broekjes en jurkjes. De collectie voor baby's (maat 68-86) bestaat uit veel hippe monochrome-printjes met roze accenten voor meisjes en limegroene accenten voor de jongens. Kijk mee, maar vergeet niet: er is echt nog veel meer wat de moeite waard is! 

Heb jij nog leuke nieuwtjes uit babyland? We horen het graag!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50