Vermoeide vader heeft briljant idee om kinderen stil te krijgen en gaat viraal

Vermoeide vader heeft briljant idee om kinderen stil te krijgen en gaat viraal

Je komt moe thuis na een lange werkdag en ziet dat je vrouw druk in de weer is om de kinderen mee te krijgen om boodschappen te doen, maar dat dat niet echt goed gaat… Deze vader gunde haar ondanks zijn eigen vermoeidheid een moment voor zichzelf en bedacht een briljant plan om zijn kinderen stil te krijgen.

Mike Weber had net een 12-uur lange dienst achter de rug. Hij werkt als verpleegkundige in de operatiekamer en kwam doodmoe thuis. Daar zag hij dat zijn vrouw, Monica druk in de weer was om hun vier kinderen mee te krijgen naar de winkel om boodschappen te doen, maar niemand werkte mee. Monica: “Mijn man zag dat ik gestrest was en stond erop dat de kinderen bij hem bleven, terwijl ik boodschappen kon doen en een klein beetje van de tijd voor mezelf kon genieten.”

Hoewel Mike zijn vrouw uit de brand wilde helpen, was hij zelf doodmoe. Dus bedacht hij een briljant plan.

Tekenen

“Toen ik thuiskwam en mijn zoon vroeg of hij kon helpen met de boodschappen, zei hij dat ik heel stil moest zijn, omdat ze met kunst bezig waren. Toen ik binnen kwam waren alle kinderen mijn man aan het natekenen terwijl hij een dutje op de bank deed. Toen ik vroeg wat ze aan het doen waren, zeiden ze: ‘Papa had een chocoladereep beloofd aan degene met de beste tekening en hij zei dat als we herrie maakten en hij wakker zou worden en zich zou omdraaien dat we dan weer opnieuw met de tekening moesten beginnen. Dus wees alsjeblieft stil mam, zodat je hem niet wakker maakt.’

Facebook

Monica maakte een foto van het tafereel en plaatste het op Facebook. De post ging compleet viraal.

"I'll keep the kids so you can grocery shop in peace" ....then I come home to this I'm pretty sure he's the most...

Geplaatst door Monica Weber op Zondag 24 november 2019

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

12 leden zijn nu online
Aanmelden