Vader maakt prachtige illustraties over mijlpalen van zijn eerste kind

Vader maakt prachtige illustraties over mijlpalen van zijn eerste kind

Dat je baby elke week als kool groeit, dat hij voor het eerst lacht, dat hij zijn voetjes voor het eerst ontdekt... Er zijn zo veel leuke mijlpalen als je kindje groeit. Deze papa is een geweldige illustrator en heeft over de mijlpalen van zijn eerste kind prachtige illustraties gemaakt.

Van elke mijlpaal van zijn kind wilde hij een persoonlijke herinnering maken. Omdat hij en zijn echtgenote, Sarah Miller, grote fans zijn van Disney, zie je bekende Disney-figuren in de mijlpaal illustraties terug. Misschien een leuk idee voor jouw kind om persoonlijke mijlpalen op deze manier vast te leggen?

mijlpaal

mijlpaal

mijlpaal

mijlpaal

mijlpaal

mijlpaal

mijlpaal

mijlpaal

Bron: BoredPanda.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50