Uniek: echo ongeboren baby op je nagel

Uniek: echo ongeboren baby op je nagel

Nagelstyliste Sarah Clarke heeft een briljant idee bedacht: een echo van je ongeboren baby op je nagel laten zetten.

Het idee ontstond een paar maanden geleden toen klant Stacey Donaldson nog halverwege haar zwangerschap zat. Sarah vertelt dat ze toen had afgesproken om ze te maken voor als het grote moment daar was en ze naar het ziekenhuis moest voor de bevalling.

Lees ook:
Alles wat je wilt weten over een echo

Viraal

“Het was niet iets sentimenteels ofzo. Ik vind het gewoon leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ik zei nog tegen Stacey dat het misschien wel populair zou worden in het ziekenhuis, want het is een mooi detail. Maar waarschijnlijk zijn ze er nu al van op de hoogte voordat ze het ziekenhuis in gaat.”

Sarah poste de foto met het resultaat namelijk op facebook en tot haar grote verbazing ging haar post viraal. “Het was een gekkenhuis! Ik ben helemaal in shock over de hoeveelheid reacties”, meldt HuffingtonPost.

Mooie herinnering

Inmiddels heeft stromen de reserveringen voor een echo-op-je nagels bij haar beautysalon binnen.

“Ik krijg veel aanvragen van mensen die hun kindje zijn verloren om zo toch een mooie herinnering te hebben.”

Een setje nagels kost ongeveer 45 euro. Een van de nagels is dan bewerkt met de echo.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50