Tweeling voor Hilary Swank!

Tweeling voor Hilary Swank!

De 48-jarige Hilary Swank is onlangs bevallen van een tweeling. De actrice maakt het blije babynieuws tijdens afgelopen Pasen bekend via Instagram: 'Een bericht vanuit de zevende hemel!'

Op de foto is te zien dat ze haar twee baby's vasthoudt met de tekst: “Het was niet makkelijk, maar sjonge (meisje) wat was het het waard. Vrolijk Pasen! Een bericht vanuit de zevende hemel."

Tweeling

In oktober 2022 maakte ze bekend dat ze zwanger is van een tweeling. Producer Philip Schneider is haar man en het zijn de eerste kindjes van het stel dat in 2018 in het huwelijksbootje stapte. Wat de namen zijn van de twee kindjes is nog niet bekendgemaakt.

Instagram

Hilary plaatste regelmatig foto's op Instagram om het verloop van haar zwangerschap met haar fans te delen.

Lees ook:

48-jarige actrice Hilary Swank laat trots haar zwangere buik zien
Celebs die moeder werden na hun 40e

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50