Tweeling bevalt op precies dezelfde dag van een zoon

Tweeling bevalt op precies dezelfde dag van een zoon

Dat je als tweeling onafscheidelijk bent en veel samen doet, is niets nieuws. Op dezelfde dag bevallen en allebei van een zoon is wel iets noemenswaardig.

Dit gebeurde de Amerikaanse zusjes Jalynne Crawford en Janelle Leopold. Ze deden alles al samen, maar beleefden ook dit bijzondere moment met z’n tweeën in hetzelfde ziekenhuis in Arizona.

Droom

Allebei waren ze al moeder, Jalynne werd voor de vierde keer mama en Janelle voor de tweede keer. Op Instagram schrijft Jalynne dat ze er altijd al van droomde om tegelijk met haar zus zwanger te worden, maar dat het nog nooit wat gelukt: “Vanaf het moment dat we erachter kwamen dat we zwanger waren tot aan de bevalkamer was het een onwerkelijke droom”.

Bijnaam

De pasgeboren jongetjes zullen samen opgroeien. Daarom hebben de baby’s al een bijnaam gekregen binnen de gelukkige familie: ’twinousins’, zo meldt ABC News.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Infanzia

    Ja maar ze zijn allebei ingeleid als ik het goed begreep, en hebben er voor gevraagd om op de zelfde dag ingeleid te worden .. Blijft heel bijzonder maar is niet dat ze spontaan op t zelfde moment zijn begonnen met de bevalling..

  • Mijnmeisje2016

    Echt heel bijzonder! 😊

  • Barbamammie79

    Wauw! Vind ik echt bijzonder

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50