Tweede Kerstdag: naar de meubelboulevard met je kleine. Hoe dan?

  • in Vaders
  • 0
  • 1265
  • 26/12/2023

Voor heel veel mensen is het traditie om Tweede Kerstdag naar een meubelboulevard te gaan en lekker te shoppen of 'gewoon’ om rond te kijken. Maar hoe doe je dat met je kleine zonder dat je bang hoeft te zijn dat je elkaar kwijtraakt? Deze vader heeft dé oplossing.

Deze Nieuw-Zeelandse vader heeft dé ultieme oplossing gevonden om te voorkomen dat je je kleine kwijtraakt in een overvolle shoppingmall. Maar het is ook een goed idee om dit te gebruiken bij een drukke meubelboulevard. Hilarisch om te zien, maar wel een goed idee!

Ook handig

Nog een extra tip: neem meerdere ballonnen mee, en maak er ook meerdere aan je avontuurlijke dreumes/peuter vast. Valt het extra op en als er eentje lek raakt, is er altijd nog wel een ballon over!

Lees ook:

Vaders in spe opgelet: zo steun je je vrouwen tijdens de zwangerschap
How to: boodschappen doen met een baby

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50