Tranentrekker: tiener vraagt man die haar grootgebracht heeft om haar te adopteren

  • in Kinderen
  • 2
  • 9517
  • 10/03/2016

Soms komen er filmpjes voorbij waar je het niet bij drooghoudt. Zo ook dit mooie (maar ook grappige) filmpje. Een jonge vrouw vraagt de man die ze al jaren haar vader noemt en die haar groot heeft gebracht en opgevoed, om officieel haar vader te worden door haar te adopteren.

Misty Nicole Knight, uit Illinois deelde de drie-en-een-half-minuut durende video, die inmiddels 22 miljoen keer in slechts drie dagen is bekeken en gedeeld is door meer dan 18.000 mensen.

Ze geeft Ryan - die waarschijnlijk getrouwd is met Mistys moeder, Nicole - een doos verpakt in felgekleurd papier met een brief erop geplakt, en vraagt hem dit voor te lezen. Hij leest voor: 'Ik wil gewoon dat je weet dat je de meest geweldige man bent die ik ooit ontmoet heb. Je hebt me mijn hele leven grootgebracht, van het maken van strakke Princess Leia-knotjes tot het jammen op alternatieve muziek, van samen naar Warped Tour tot zelfs ons eerste rockconcert samen. Ik weet dat we samen heel raar zijn, maar dat is wat jou jou maakt, en ik kan me niet voorstellen dat je niet in mijn leven bent. Ik ben zo dankbaar om je ‘papa’ te kunnen noemen. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af waar deze brief voor is – open the damn present! Het is oké om te huilen.'

Honderden mensen feliciteerden Misty op Facebook toen ze de video publiceerde. Ook is de video al meer dan 2000 keer gedeeld.

Kijk en huil.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50