Tranentrekker: lied over hoe (veel te) snel je kinderen opgoeien

Het ene moment zit je te balen omdat je ’s nachts je bed uit moet om de kleine te voeden, en het volgende moment sta je verhuisdozen in te pakken omdat je ‘kleine’ op kamers gaat. Ken je dit gevoel? (JA!) Dit muzieknummer gaat daarover en wilden we jullie niet onthouden. Zakdoeken in de aanslag!

Je ligt met je baby in je armen en alleen al de gedachte dat hij of zij (veel te snel!) opgroeit, doet je al naar de tissues grijpen. Maar hé, we feel you. Want iedere moeder (en vader) kent dit gevoel. In een melancholische bui en zin om dit gevoel nog eens even extra aan te wakkeren? Het nummer Slow Down van Nichole Nordeman helpt je hier ongetwijfeld bij. In het nummer beschrijft ze het gevoel dat je kinderen veel sneller opgroeien dan je lief is, perfect. Sterker nog, als je hier niet spontaan van in een postnatale depressie schiet, weten wij het ook niet meer. (Grapje dames, grapje.) Een beetje corny is het overigens wel, maar vooruit, dat is haar vergeven.

Niet zo van de Engelse muziek? Ook Ali B schreef het nummer Terwijl jullie nog bij me zijn over het moment waarop zijn kinderen niet meer willen knuffelen en stoeien.

Wat vind jij van het nummer?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50