Te lief: jongetje (5) geeft verjaardagsgeld uit aan ‘eerste afspraakje’

Te lief: jongetje (5) geeft verjaardagsgeld uit aan ‘eerste afspraakje’
  • in Kinderen
  • 0
  • 1567
  • 14/06/2016

Je bent vijf en vindt je beste vriendinnetje de allerliefste. Wat doe je dan? Haar van je verjaardagsgeld mee op date nemen! En ja, daar hoort ook een goedgevulde portemonnee en een bosje bloemen bij.

“Wat is een ‘date’?”, vroeg de vijfjarige Freddie uit Gibson, Engeland, aan zijn ouders. Nadat ze het hem hadden uitgelegd, wist hij het: hij wilde zijn ‘beste vriendin van de héle wereld’, Dee Dee, mee op date nemen. En dan niet op een random dag, nee, wanneer zij jarig zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Freddie stuurde zijn vriendinnetje via de post een brief waarin hij haar mee uit vroeg. Dee Dee zei ja. Wat volgde, was het liefste eerste afspraakje ooit.

Pizza en een bosje bloemen
Nadat de moeder van Freddie, Nina, had uitgelegd dat hij goed op Dee Dee moest letten, vertrok het stel op date. De vijfjarige charmeur had er al zijn verjaardagsgeld voor opzij gelegd, en had zelfs een brandnieuw portemonneetje gekocht om zijn centjes goed in te bewaren. Het was niet moeilijk geweest te beslissen waar Dee Dee en Fred naartoe gingen: ze delen een grote liefde voor de Pizza Express, dus de keuze viel op een Italiaans diner voor twee. Natuurlijk namen ze niet plaats in het restaurant voor Freddie zijn vriendin een bosje paarse gerbera’s had overhandigd. “Hij wilde haar bloemen geven, dus had ik een miniboeketje voor hem geregeld”, vertelt moeder Nina aan Mirror.

Eenmaal in het restaurant, hielpen Dee Dee en haar Romeo elkaar de menu’s voorlezen. Het personeel van de Italiaanse tent maakte hun diner helemaal af: het toetje werd versierd met glitterhartjes.


Foto: Pizza Express
Reacties
De moeder van Freddie aanschouwde het hele liefdestafereel en is er over the moon mee: “Het was het schattigste uitje wat ik ooit heb gezien; het was zo leuk om ze zo veel plezier te zien hebben.” Ook Dee Dee’s moeder Katy vindt de date lief: “Het was het grappigste ooit. Zijn uitnodiging via een brief, het boeketje, een tafeltje voor twee bij het raam! Ze hebben twee compleet verschillende karakters, maar zijn echt gek op elkaar. Dee Dee heeft zelfs als een ‘bruidsjurk’ uitgezocht bij de plaatselijke boetiek!”

Wat Dee Dee, last, but not least, zelf van het uitje vond? Heel leuk. Vooral de hartjes op de ijsjes in het restaurant. En Freddie? “Dee Dee is de beste vriendin van de hele wereld! Ik vond het heel leuk om met haar op date te gaan, want ze is heel mooi.”

Helder. Dat wordt trouwen.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50