Te grappig: buikjes van kinderen kondigen zwangerschap aan

Te grappig: buikjes van kinderen kondigen zwangerschap aan

Steeds vaker zie je de meest originele zwangerschapsaankondigingen voorbijkomen. Ook deze van de Australische blogger Bohannah willen we je niet onthouden!

Op haar Instagram-account thesimplefolk_ maakte ze bekend dat ze 15 weken zwanger is. Ze maakte daarbij gebruik van de buikjes van haar twee kinderen. Het grappige is dat haar zoon, Archer, en haar dochter, Indiana meer zwanger lijken dat Bohannah zelf.

Buikjes uitzetten

Meerdere moeders poseren zwanger met hun kindjes, die ook hun buik uitzetten. Een onwijs schattig gezicht en misschien een leuk idee om ook te doen, als je zwanger bent van je tweede, derde of volgende kindje.

Heb jij ook een soortgelijke foto gemaakt?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50