Supergoede tip om kinderen dichtbij te houden gaat viraal

Supergoede tip om kinderen dichtbij te houden gaat viraal

Iedere ouder kent het wel. Je haalt je kind uit het autostoeltje en moet nog wat tassen boodschappen uit de auto tillen. Ondertussen schreeuw je naar je kleintje dat HIJ. BIJ. JE. MOET. BLIJVEN. omdat er auto's op het parkeerterrein rijden en probeer je met één hand het armpje vast te houden terwijl je met de andere arm wat dan ook doet. 

Gelukkig heeft Kirsten Bell, een Amerikaanse actrice (bekend van o.a. de stem van Anna uit Frozen) hier een superhandige én makkelijke oplossing voor bedacht die ondertussen al zo vaak wordt gedeeld dat hij viraal gaat:

 

Even een korte uitleg: Als Kirsten met haar twee- en vierjarige dochters de hort op gaat, speelt ze een 'spelletje' met ze, bij het uitstappen uit de auto. "Hand op de cirkel!" zegt ze, waarop haar meiden proberen zo lang mogelijk hun kleine handjes op de tankdop te leggen. Dit doen ze altijd braaf, waardoor Kirsten rustig tassen, buggy's of de andere zus uit de auto kan halen. Handig!

Populair

Kirsten Bell is naast bekend actrice ook onwijs populair op Instagram. Ze is eerlijk en open over haar leven met haar dochters. Eerder sprak ze zich uit over haar postnatale depressie en ze pleit voor het geven van borstvoeding in het openbaar. Ook deelt ze met grote regelmaat dit soort handige mom-hacks. Volgen dus!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • mama van A-M-Z-R

  Ik zou er niet op vertrouwen omdat er toch een kans is dat ze alsnog weglopen, maar het is wel een leuk ideetje.

  Ik ken dit probleem wel omdat er 2 kinderen uit de auto moeten en zal er toch altijd 1 even alleen moeten staan...

  Dan heb ik ook wel eens van die paniekmomenten als mn dochter opeens achter een kat aan gaat ofso...

  Maar dit soort momentjes kunnen altijd voorkomen als je naar buiten gaat en zelfs ook binnenshuis.

  Ongelukken zitten in de kleine hoekjes he helaas.

 • Shrimp

  Ehm ok..en als de auto lang in de zon gestaan heeft. " burn your fingers on the circel" : tongue . Nee flauw. Kan best werken. Mijn kids lopen niet weg en houden buggy vast zonder dat ik het ze ooit geleerd heb..ideaal. benieuwd of de derde zo is..die heeft a mind of his own over ALLES.

 • mama van A-M-Z-R

  Daar dacht ik inderdaad ook aan haha. Beetje satanistisch spelletje wordt het dan "wie kan zn handen het langst op de bloedhete cirkel houden?" :p

 • My-Pride-and-Joy

  Ja of je doet het net andersom: eerst je spullen en andere troep eruit, en dan pas je kinderen, ook best handig moet ik zeggen ;)

 • Ria1

  Idd was ik ook aan het denken...

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50