Stellen biechten op wat ze hadden willen weten voordat ze trouwden

Stellen biechten op wat ze hadden willen weten voordat ze trouwden
  • in Relaties
  • 1
  • 9984
  • 26/11/2020

Wanneer ken je iemand nu écht door en door? Zelfs je geliefde kan meer geheimen voor je hebben dan je denkt. Deze stellen biechten op geheimen-app Whisper op wat ze liever geweten hadden voordat ze volmondig ‘ja’ tegen de ander zeiden… *juicy modus aan*

“Ik wilde dat ik had geweten dat mijn man nóóit kinderen zou willen. Ik maakte de fout door te denken dat hij wel bij zou draaien als hij ouder zou worden…”

“Dat hij mijn libido niet bij zou kunnen houden en dat zijn sokken het nooit naar de wasmand zouden halen. Maar ik zou nog steeds met hem trouwen.”

“Dat hij een zoon heeft waar ik niet vanaf wist. Maar het is allemaal goedgekomen. Ik heb hem leren kennen en het is zo’n lief mannetje. Ik hou van hem alsof het mijn eigen kind is.”

“Hoe vaak hij ruften laat. Vooral in zijn slaap. Onze slaapkamer ruikt alsof er elke ochtend iemand in is gestorven…”

“Ik wilde dat ik had opgemerkt dat wanneer hij z’n tandenpoetst, hij de tandpasta over de kranen heen spuugt. Zo vies!”

“Dat ze volledig zou veranderen na het krijgen van kinderen en dat ik alles moest verliezen om enigszins vreugde in mijn leven te krijgen.”

“Dat hij geen idee heeft wat romantiek betekent. Ik zou waarschijnlijk nog steeds met hem trouwen, maar het had fijn geweest om te weten.”

“Dat hij me buiten zou sluiten en gewoon video games zou spelen. Zijn verslaving drukt een grote stempel op ons huwelijk en onze familie. Als ik me als een single moeder had willen voelen, was ik niet met hem gaan trouwen.”

“Ik wilde dat ik had geweten dat ik allergisch ben voor zijn sperma.”

Wat had jij wel willen voordat je met je man trouwde…?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Paprikaplantje

    Ik had graag willen weten dat ik echt op m aan kan. Dat hij mij fantastisch helpt als onder dochter weer eens niet slaapt. Dat zijn dingen die je eigenlijk niet van tevoren kan weten, maar wat is hij fantastisch 馃憤

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50