Stel maakt zelf geboortefotoshoot en het is niet wat je verwacht

Stel maakt zelf geboortefotoshoot en het is niet wat je verwacht

Fotografe, Lucy Schultz, nam het heft zelf in handen om de uitbreiding van haar gezin te fotograferen en dat werd een zeer bijzondere geboortefotoshoot. Zelfs iets wat je niet verwacht…

Lucy is een ontzettende kattenliefhebber. Zo heeft ze heel wat kittens opgevangen tijdens hun eerste levensfase en helpt ze mee als vrijwilliger in een asiel. Toch heeft ze nog nooit een eigen kat gehad, tot voor kort…

Lees ook:
Geboorte fotografie: meest gestelde vragen beantwoord

Gezinsuitbreiding

Lucy en haar partner Steven, vonden het tijd voor gezinsuitbreiding. Ze kozen voor een vijf maanden oude oranje met wit gekleurde poes. Ze waren zo blij met zijn komst dat ze besloten om het op een zeer bijzondere manier aan te kondigen. Ze maakten er een echte geboortefotoshoot van!

Geboortekaartje

Bij de foto’s plaatste ze een tekst zoals op een geboortekaartje:

“Op 10 januari 2018 verwelkomden we onze eerde babypoes, een mannetje. Hij is 56 cm lang en weegt 2,7 kilo. Hij eet al vast voedsel. Zijn naam wordt nog bekendgemaakt. We zijn zo verliefd.”

Geboortefotoshoot

Tja, het is net alsof er een echte baby is geboren. Bekijk onderstaande foto’s maar:

geboortefotoshoot

geboortefotoshoot

geboortefotoshoot

geboortefotoshoot

geboortefotoshoot

geboortefotoshoot

 

Bron: BoredPanda.com, Foto's: Lucy Schultz

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50