Serena Williams: ‘Mijn woonkamer is veranderd in een speelkamer’

Serena Williams: ‘Mijn woonkamer is veranderd in een speelkamer’

Als je de babyuitzet lijst voor je neus hebt liggen dan weet je dat een kleine veel extra spullen in huis oplevert. Toch is er ook iets waar je als toekomstige ouder misschien geen rekening mee hebt gehouden, maar wat iedere ouder vast en zeker herkent: dat je ooit zo strakke woonkamer met een kind binnen de kortste keren verandert in een speelkamer. Tennister Serena Williams weet niet wat haar overkomt…

Sinds tennister Serena Williams moeder is geworden deelt ze via social media vaak haar perikelen van het moederschap. En wat zijn ze herkenbaar! Onlangs plaatste ze een post van haar woonkamer die niet echt veel meer weg heeft van een woonkamer, maar eerder een speelkamer is geworden van haar dochter Alexis Olympia Ohanian Jr.. En zoals zo veel ouders doen: Serena gooit haar armen de lucht in en geeft zich over. Wat je kunt het wel opruimen, binnen een seconde is de ravage teruggekeerd.

Lees ook:
Serena Williams is rolmodel voor moeders

'Ik geef me over'

“Soms moet ik handen in de lucht gooien. #ThisMama had eerst een woonkamer. Nu heb ik een speelkamer. Wanneer is dit gebeurd”, schrijft ze bij haar foto.

Herkenbaar? Hoe houd jij het een beetje overzichtelijk in jouw woonkamer?

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50