Schattig: peuter en bulldog vrienden voor het leven

Schattig: peuter en bulldog vrienden voor het leven
  • in Peuter
  • 1
  • 2541
  • 15/02/2016

Een peutertje en zijn bulldog zijn uitgegroeid tot een internethit na fantastische beelden waarin de vrienden samen spelen, eten en slapen. De peuter en zijn huisdier, bulldog Dave, zijn onafscheidelijk sinds Bob anderhalf jaar geleden geboren werd. 

De video, gemaakt door Bobs moeder Zoe Fletcher, uit Manchester, toont de vriendschap van het paar en wordt honderdduizenden keren bekeken. Zoe, de moeder van Bob, maakte een video met een diavoorstelling van foto’s en filmpjes, waarin het duo onder andere in matchende outfits te zien is. 

Vertrouwensband
Zoe zegt tegen DailyMail: 'Ik weet niet wat het is, maar ze hebben zo’n ongelooflijke band… Ik denk dat Bob Dave als zijn broer ziet. Ze zijn altijd samen. Ik denk omdat Dave er al was op het moment dat Bob geboren was, ze elkaar echt vertrouwen. Het is duidelijk dat we ze niet alleen laten samen, maar ik kan eerlijk gezegd niet geloven Dave Bob ooit pijn zou doen. Er zijn een heleboel mythes over bulldogs, maar ze zijn echt liefdevol. Iedereen blijft vragen: 'Wat gaan jullie doen als Bob op school zit?’ Ik weet het eerlijk gezegd niet. De eerste keer dat Dave Bob ontmoette, likte hij hem de hele tijd. Ik behandel hem net zoals m'n kinderen.’

Heeft jouw kind(eren) ook zo'n sterke band met zijn of haar huisdier?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Beeld: Mercury Press and Media

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50