Sanne Vogel haar tweeling wordt een jongen en meisje!

Sanne Vogel haar tweeling wordt een jongen en meisje!

Happy nieuws voor Sanne Vogel en vriend Melchior Schimmel. Zij worden namelijk ouders van tweeling jongen en meisje. Sanne liet eerder al weten in verwachting te zijn van een tweeling, maar het geslacht was ons nog onbekend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgette’s in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden: ‘Weten jullie al wat het worden?’ Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee. Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sport benen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf. Ze zijn volop in beweging, wat je sinds gisteren ook aan de buitenkant van mijn buik kan voelen. Okee, dit was ons babynieuws van de dag. #zondag #gender #boygirltwins #groetjes #weekend #familie #familytime #happy

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Sanne deelde een foto op Instagram met de volgende tekst: ''Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgette’s in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden: ‘Weten jullie al wat het gaat worden?’ Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee''.

Sanne Vogel is eerder zwanger geweest van een meisje, helaas is zij na een zwangerschap van 4 maanden haar dochtertje verloren. We zijn daarom extra blij voor dit lieve stel, veel geluk!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50