Royal baby Archie gaat mee naar yoga

Royal baby Archie gaat mee naar yoga

Jong geleerd is oud gedaan! Dit slaat behoorlijk op baby Archie die op zijn zeer jonge leeftijd is begonnen met yoga. Meghan neemt haar zoontje mee naar yoga klasjes waar ook Pippa Middleton’s zoontje (8 maanden oud) lessen volgt.

Catherine’s zus Pippa Middleton onthulde dit nieuws. De twee jonge jongetjes volgen allebei een yogaklasje. Pipa is hier zo enthousiast over dat ze achteraf graag eerder met de lesjes had begonnen. ‘’Ik zou willen dat ik het eerder had geprobeerd. Hij probeert het grootste gedeelte van de les van de mat af te kruipen, hij kauwt op het foamblok en ligt vooral, maar ik ben toch echt verkocht vanwege de voordelen van baby-yoga.’’

Baby-yoga

Baby’s vanaf 6 weken oud kunnen namelijk al yoga volgen. Het voordeel hiervan is dat ze op jonge leeftijd hun lichaam leren ontdekken, goed contact krijgen met de mama en lekker soepel worden. Meghan is gedurende haar zwangerschap yoga blijven doen en doet dit na de bevalling nog steeds.

Tags: Yoga, Meghan, Harry

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden