Roy Donders bereidt zich voor op vaderschap in eigen realityserie 

Roy Donders bereidt zich voor op vaderschap in eigen realityserie 
  • in Vaders
  • 0
  • 1331
  • 31/01/2023

Zanger en stylist Roy Donders komt weer terug op televisie met een eigen realityserie. Vanaf mei is hij op TLC terug te zien waarbij hij op de voet wordt gevolgd tijdens zijn voorbereidingen op het vaderschap. 

Het was nogal een verrassing toen de Brabantse zanger ineens werd gesignaleerd met een vrouw aan zijn arm. Tot dan toe had hij voornamelijk relaties met mannen. Maar Michelle wist zijn hart te veroveren en nu verwachten ze binnenkort een baby.

Realityserie

In de realityserie kunnen we zien hoe de twee de zwangerschap beleven. Gelukkig staan ze er niet alleen voor Zus Rian, moeder Nel en vader Frans helpen waar het kan. 

Naast de leuke dingen zoals het organiseren van een babyshower en een gender reveal party, worden ook de minder leuke dingen in beeld gebracht. Zo is er paniek als Michelle een tijdje hun kindje niet meer voelt en met spoed naar de eerste hulp gaat. Na een paar spannende uren, loopt alles tot ieders opluchting goed af. 

De serie is vanaf mei te zien op TLC en op Discovery+.

Lees ook:

Zanger Thomas Berge weer vader geworden
Oproep: wat kan je partner doen/zeggen om je tijdens je bevalling te helpen?

Bron en foto: Discoverybenelux

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50