Rihanna: 'Ik ga steeds meer op mijn moeder lijken'

Rihanna:
  • in Moeder
  • 1
  • 960
  • 10/11/2022

Klaagt de een over extreme haaruitval, een blubberbuik of een brein als een vergiet na een bevalling, zangeres Rihanna klaagt over heel iets anders: 'Na mijn bevalling merk ik dat ik steeds meer op mijn moeder ga lijken.'

Afgelopen mei beviel zangeres Rihanna van een gezonde jongen. In een interview werd haar de vraag gesteld of het ook bij haar was gebeurd: dat veel mensen die net ouders zijn geworden steeds meer op hun eigen vader en moeder gaan lijken. Rihanna reageerde verrast: "Bedoel je dat dat echt iets is voor kersverse ouders?" Want ja, ook zij heeft er last van bekende ze lachend.

Hetzelfde als mijn moeder

"Het is zo raar. Zelfs de kleine dingen die zij deed en me vreselijk irriteerden, doe ik nu ook. Ik trek dezelfde gezichten, ik zeg dezelfde dingen, ik schraap mijn keel op dezelfde manier. Ik beweeg mijn mond op dezelfde manier. Zó raar! Misschien was het me eerder niet opgevallen of is het nooit gebeurd totdat ik moeder werd, maar het is vreemd en het gebeurt: ik lijk letterlijk echt op mijn moeder."

Heb jij het gevoel dat je ook steeds meer op je moeder gaat lijken nu je een kind hebt?

Lees ook:

Bron: SheKnows.com
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Nou we pakken ongewenst gedrag wel redelijk hetzelfde aan 🤣. Soms denken m’n kinderen dat het bij oma anders werkt maar dan zegt ze echt exact wat ik hen ook altijd zeg ( wat ik dus van haar heb blijkbaar 😜) en zie je ze echt verbaasd kijken van ; huh dat zegt mama ook al zo. Niet eens de typische dingen van “ kijken met je oogjes “ dingen maar veel meer . Oplossingen voor kinderen die met hetzelfde willen spelen. Voorbeeldjes geven 🤭

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50