Ricky Martin vader van dochter geworden

Ricky Martin vader van dochter geworden
  • in Baby
  • 0
  • 2402
  • 03/01/2019

Zanger Ricky Martin heeft zijn gezin uitgebreid met een meisje! Via Instagram liet hij weten dat hij vader is geworden van zijn derde kind: Lucia.

De zanger die we vooral kennen van het nummer ‘Livin’ La Vida Loca’ verraste iedereen met het nieuws met een foto op zijn Instagram waarop te zien is dat hij babyhandjes vasthoudt.

Lees ook:
Deze beroemdheden maakten gebruik van een surrogaatmoeder

Slapeloze nachten

In een recente post laat hij weten dat het weer even wennen is met een baby in huis, vanwege de slapeloze nachten die weer donkere kringen onder zijn ogen veroorzaken:

Vaders

Ricky deelt het vaderschap met zijn echtgenoot Jwan Yosef, met wie hij een jaar geleden in het huwelijksbootje trad. Het meisjes heet dan ook Lucia Martin-Yosef.

Beide vaders lieten in een verklaring weten: “We zijn blij dat we ouders zijn geworden van een prachtig en gezond meisje die we Lucia Martin-Yosef hebben genoemd.  Het is een bijzondere tijd voor ons en we zijn benieuwd wat dit sterrenkindje ons zal brengen. Haar beide lieve broers, ik en Jwan zijn helemaal weg van Lucia.”

Ricky heeft al twee zonen, de tweeling Matteo en Valentino, die hij in 2008 via een surrogaatmoeder kreeg.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50