Real life: ‘Een droom die nog elke dag uitkomt’

Real life: ‘Een droom die nog elke dag uitkomt’

Deze BabyBytes-lezeres is dolblij met haar zoon, elke dag weer: “Vandaag is het precies een jaar geleden dat onze Sam ‘ontstond’ in het lab van ETZ Tilburg. Een droom die nog elke dag uitkomt.”

“Na 8 jaar, ontelbare o.i.’s en 9 iui's , was daar de derde punctie voor ivf. De allerlaatste die vergoed werd. Natuurlijk had ik een bizar hoge verzekering afgesloten voor een vierde poging, maar dit voelde als de laatste echte kans. Want als het nu niet zou lukken, zou het dan ooit lukken?”

Lees ook
Real life: 'Waarom we uiteindelijk hebben gekozen voor één kind'

Hoop, moed en vertrouwen

“Jawel, op 10 juli 2020 werden er 9 eicellen gevonden, en 2 dagen later werden wij gebeld dat er 4 embryo's waren ontstaan. Dat gaf zoveel hoop, moed en vertrouwen! 4! Bij de 2e punctie waren er maar 3 eicellen, 2 bevrucht en uiteindelijk 1 embryo's met terugplaatsing en negatieve test.

Die maandag, 13 juli 2020 zijn jij en je brusje teruggeplaatst en beiden besloten om te blijven! Op 26 juli om 22.30 uur ‘s avonds een knaller van een test, want het was zondag en we wilden liever samen ontdekken dat het negatief was, dan ik de volgende ochtend alleen was voordat ik naar het werk zou gaan.
Maar daar waren jullie; luid en duidelijk op een overweldigende test!”

Vroege echo

“11 augustus hadden wij de eerste echo met 5+6 want we konden niet wachten. Alles was oké, alles klopte en we waren de gelukkigste wezens op deze aarde. Met 8 weken was er eindelijk de echo in het ziekenhuis. Als deze goed was, mochten we over naar de verloskundige en begon onze reis écht.

1 hartje was sterk en klopte fel…Het is oké, want ergens wist ik het al na de buikpijn van het weekend ervoor. Ik was bang dat ik jullie allebei verloren had, maar nee… Jíj was er nog! En hoe! Sterk en krachtig. En dat ben je gebleven tot op de dag van vandaag.

Wat zijn wij trots en dankbaar dat wij op 22 maart jouw ouders mochten worden, en voor altijd ouders van jou en je brusje mogen zijn!”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

3 leden zijn nu online
Aanmelden