Rachel McAdams poseert met kolfapparaat aan haar borst

Rachel McAdams poseert met kolfapparaat aan haar borst

Rachel McAdams werd in april voor het eerst moeder en liet zes maanden na de geboorte deze prachtige foto schieten door het blad Girls Girls Girls Magazine. De 40-jarige actrice kolfde haar moedermelk af voor de foto’s.

Kolven

De foto’s werden in oktober gemaakt door door fotografe Claire Rothstein, die ze nu naar buiten brengt: “Er zijn een miljoen redenen waarom ik deze foto wilde publiceren. Natuurlijk omdat Rachel McAdams er fantastisch uitziet, maar ook omdat deze foto zes maanden na de geboorte genomen is en zij tussen de shoot door aan het kolven was”.

Kanttekening

“Ik weet niet meer wiens idee het was om deze foto te maken maar door deze foto hou ik nog meer van haar”. De fotografe erkent dat niet iedereen in Versace en Bulgari zit te kolven: “Kanttekening: ik zag er niet zo fabulous uit tijdens het kolven. En dat is ook ok”, aldus Claire Rothstein.

Wat vind jij van deze foto?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50