Prénatal lanceert eigen kinderwagen… En je kunt hem winnen!

Prénatal lanceert eigen kinderwagen… En je kunt hem winnen!

Dit voorjaar kun je lekker op pad met de eerste Prénatal kinderwagen. Ja, je hoort het goed… Prénatal heeft haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van kinderwagens gebundeld en lanceert nu een eigen Prénatal kinderwagen. Eerste indruk? Een stijlvolle complete wagen, hippe kleuren en een erg mooie prijs!

Compleet

Deze nieuwe kinderwagen van Prénatal is zeer compleet. De eerste maanden na de geboorte kun je de reiswieg gebruiken. Voor kindjes die kunnen zitten, gebruik je de comfortabele stoel. Deze stoel kan niet alleen van zitstand naar ligstand versteld worden, hij kan ook van rijrichting veranderd worden. Je kindje kan zowel met het zicht naar voren als naar achter rondgereden worden. Ook handig: de wagen heeft een verlengbare zonneklep. Zo bescherm je je kindje tegen alle weersomstandigheden!

Van alle gemakken voorzien

De kinderwagen is gemakkelijk in gebruik met een verstelbare duwstang en makkelijk verstelbare voetensteun en rugleuning. Boodschappen doen met deze kinderwagen? Geen probleem! De kinderwagen heeft een fijne grote boodschappenmand met extra bodemversteviging. Geklungel en gestuntel bij de kofferbak van de auto is verleden tijd, de kinderwagen is namelijk met één hand in te klappen tot een compact pakket.

Mooie prijs

Niet alleen is deze kinderwagen van alle gemakken voorzien, je kunt hem ook nog eens voor een mooie prijs scoren. De kinderwagen namelijk kost 349 euro, inclusief adapterset en regenhoes. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen.

Buggy

Ben je op zoek naar een buggy? Goed nieuws! Prénatal heeft namelijk ook een stoere buggy toegevoegd aan het assortiment. Compact, lichtgewicht (6 kilo) en met een grote boodschappenmand. De buggy is makkelijk en klein op te vouwen en je loopt er mee rond voor 179 euro. De buggy is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen.

Winnen!

Leuk om te weten: Prénatal geeft 2x de kinderwagen en 2x de nieuwe buggy weg. De winactie loopt t/m 28 april 2022.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50