Prins Harry voor de tweede keer in het buitenland sinds geboorte

Prins Harry voor de tweede keer in het buitenland sinds geboorte

Kleine Archie is amper een week op de wereld, maar hij moet zijn vader al voor de tweede keer missen. Volgende week vertrekt Harry naar Rome om de Sentebale Polo Cup te spelen voor het goede doel.

Buitenland

Slecht twee dagen na de geboorte van Archie verliet Harry zijn gezin ook, toen was hij in ons land te vinden voor een bezoek aan Den Haag. Harry speelt elk jaar mee in de Sentebale Polo Cup, vorig jaar was hij daar aanwezig samen met zijn vrouw Meghan.

Privacy

Morgen zullen prins William en zijn vrouw Kate de kleine spruit eindelijk ontmoeten. Tot nu toe genieten Meghan en Harry in alle privacy van hun pasgeboren baby die ze vorige week voor het eerst aan het grote publiek lieten zien.

Is jouw man vaak in het buitenland voor zijn werk?

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • Soccer-Mom

  Ja en? Dat is gewoon zijn werk. Niet iedere vader blijft na de geboorte enkele weken thuis zoals die van mij dat deed. Bovendien was dat bezoekje aan ons land ook maar een paar uurtjes.

 • Ginette87

  Ja en? Sorry maar ook hier moest mijn partner direct weer aan de bak. Niet iedere partner heeft verlof na een geboorte 🙈

  Laat die mensen lekker 😉

 • Chudo

  Ja echt he😂 mijn man kon 2 jaar geleden na 2 dagen weer 40 uur werken.

  Zolang de baby mama niet dagenlang hoeft te missen een week na de geboorte vind ik er niks?raars aan hoor. Wel heel jammer voor de vader die hoogst waarschijnlijk veel liever thuis was!

 • Mama-van-meisje

  Is er dan niks meer heilig?

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50