Prachtige foto’s: vrouwen geven borstvoeding op het strand

Prachtige foto’s: vrouwen geven borstvoeding op het strand
  • in Moeder
  • 5
  • 12146
  • 24/03/2018

Veertien vrouwen werden naakt gefotografeerd op het strand terwijl ze borstvoeding gaven. Het resultaat is prachtig!

Fotografe Trina Cary staat bekend om haar kunstzinnige naaktfoto’s met vrouwen, meldt Het Laatste Nieuws. Voor een nieuwe fotoserie verzamelde ze veertien vrouwen om op het strand te poseren terwijl ze borstvoeding geven.

Lees ook:
 

Naakt

Het was in eerste instantie niet de bedoeling om naakt te poseren totdat een van de moeders die model stond het voorstelde. De anderen volgden al snel.

Wat opvalt is dat de vrouwen zo met elkaar verschillen. De ene is klein, de ander vol, een ander weer lang, vol tatoeages, striemen… Het zijn normale vrouwen zonder perfect modellenlijf.

'We zijn allemaal mooi'

In een blogpost schrijft Cary: “Ik voelde zoveel liefde en steun onder de moeders, prachtig. We zijn allemaal mooi op onze eigen manier en we moeten stoppen met onszelf te vergelijken met anderen. We zijn allemaal uniek, en dat is oké. Als ik ook maar een vrouw hiervan kan overtuigen met mijn foto’s, is mijn missie al geslaagd.”

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50