Prachtige foto's: deze vader haalde zijn eigen tweeling

Prachtige foto

Wat kunnen geboortes naast pijnlijk en heftig ook ontzéttend mooi zijn; dat bewijzen deze foto's maar weer. Dit echtpaar had niet alleen een rustige waterbevalling, maar ze hadden ook nog het geluk om een getalenteerde geboortefotograaf te hebben die de speciale geboorte van hun tweeling vastlegde. 

Deze prachtige serie foto’s is genomen door Robin Baker van Birth Blessings Photography & Childbirth Services. De bevalling ging zo snel dat de gynaecoloog niet op tijd kon komen, waardoor de vader van de tweeling zelf zijn baby’s haalde. 

Zodra de vrouw in de badkuip zat, kreeg ze meteen persdrang. Omdat alles zo snel gebeurde, spraken de geboortefotograaf en de aanstaande vader met de arts over de telefoon, die hen instructies gaf. De vader ging bij zijn vrouw in de badkuip om de tweeling – een jongen en een meisje – te halen. 

Het echtpaar kreeg 30 minuten de tijd met baby A voordat baby B eraan kwam. Hoewel Baker bij meer dan zeventig geboortes is geweest, zei ze dat dit een van de meest ongelooflijke momenten van haar carrière was. 

Bekijk de prachtige fotoserie hieronder.Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: Popsugar

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50