Prachtige ‘first moment’-fotoserie van ouders en baby direct na geboorte

Prachtige ‘first moment’-fotoserie van ouders en baby direct na geboorte

Eigenlijk zou elke ouder zo’n foto moeten hebben: het állereerste moment dat jij de baby op je borst krijgt en je geliefde meekijkt. Want de emoties die dan vrijkomen, zul je de rest van je leven niet meer vergeten.

Marry Fermot, een geboortefotograaf, heeft deze prachtige momenten vastgelegd waarin moeders voor het eerst hun baby’s vasthouden. Ze zegt dat een bevalling niet compleet is zonder een foto van het allereerste moment met de baby. ‘Je kunt nooit voorspellen wat er zal gebeuren op dat moment’, zegt ze tegen Huffingtonpost UK. ‘Het is een van de puurste momenten in het leven.’Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Yune

    Een geboorte fotograaf had ik ook al geregeld bij mijn bevalling vorig jaar april, maar dat mocht niet doorgaan ivm corona.... nog steeds veel verdriet van

  • Ashleyjessy

    Pff wat kan ik me dat goed voorstellen!

  • Anna-76

    Mooi, die pure emotie❤

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

7 leden zijn nu online
Aanmelden