Podcast luistertip: 'Wie het weet mag het zeggen'

Podcast luistertip:

De grappige en eerlijke podcast; 'Wie het weet mag het zeggen', is met een tweede seizoen verlengt. Het eerste seizoen was zo’n succes dat auteur en pedagoog Belle en auteur Iven doorgaan. De podcast gaat over alle moeilijke dillema’s tijdens de opvoeding en het ouderschap. Dit zorgt voor grappige en herkenbare verhalen

Podcast voor ouders 

De podcast ‘Wie het weet mag het zeggen’ is écht een podcast voor ouders. In deze podcast worden dilemma’s omtrent het ouderschap en opvoeding besproken op een eerlijke maar ook zeker humoristische manier. Belle Barbé en Iven Cudogham behandelen herkenbare dilemma’s voor ouders en eindigen deze met dé gouden tip. Ze behandelen dillema’s als: Hoe ga je om met drankgebruik rond je kinderen, Hoe bespreek je discriminatie en seksualiteit, Wat te doen met al die kleurplaten en knutselwerkjes, en hoe houd je nog tijd over voor jezelf. Daarbij geven ze zich ook bloot door zelf op de biechtstoel te zitten en hun grappigste en gênantste ervaringen te delen met de luisteraars. 

Wie het weet mag het zeggen 

Belle en Iven vormen een perfect podcast duo door hun rijke ervaringen met kinderen. Belle Barbé is zelf moeder van vier kinderen en weet dus als geen ander wat er bij het ouderschap komt kijken. Iven Cudogham is vader van maar liefst zeven kinderen en heeft meegedaan aan het televisieprogramma ‘Een Huis Vol’. Met zeven kinderen weet hij precies welke dillema’s horen bij de opvoeding en het ouderschap. Ook al hebben ze als ouder veel ervaring met kinderen, doen ze uiteindelijk toch maar gewoon wat goed voelt. Net als iedere andere ouder. Dus wie het weet mag het zeggen! 

 

Beluister deze grappige en zeker ook herkenbare podcast op 22 juni, op elke podcast platform.  

  

Welke podcast luister jij graag? 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50