Podcast #8: Geen stress! Uiteindelijk gaat elk kind praten!

Podcast #8: Geen stress! Uiteindelijk gaat elk kind praten!
  • in Moeder
  • 0
  • 1067
  • 09/07/2019

Kinderen krijgen tegenwoordig heel snel een ‘label’, wat moeders vaak erg onzeker maakt. Je wil natuurlijk het liefst dat je kind ‘normaal’ is. Waarom begint jouw kind dan bijvoorbeeld later met praten dan andere kindjes?

BabyBytes therapeute Tilda Timmers interviewt Myriam van der Lugt, logopedist in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Myriam: “Een eerste kind praat meestal sneller dan het tweede kind, omdat je er bij het eerste kind simpelweg meer aandacht aan besteedt. Je weet namelijk van het eerste kind dat het uiteindelijk toch is gaan praten”. 

Maar hoe pak je het aan als je merkt dat je kind niet lekker gaat met taal? Wanneer moet je naar een logopedist? Beluister hier de nieuwe aflevering van The Real Deal.

Beluister hier op Spotify

Beluister hier op iTunes

Beluister hier op Stitcher

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Tilda is moeder van Livia en Emmi. Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door.

Nadat deze was opgeklaard, wilde ze graag moeders helpen, zoals ze zelf ook geholpen is tijdens haar postpartum depressie. Daarom besloot ze haar eigen begeleidingspraktijk voor mama's zonder roze wolk op te richten. Vanuit haar expertise als therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van postnatale depressies, begeleidt ze moeders weer het positieve pad op. 

Ook heeft ze de podcast The Real Deal bedacht en interviewt ze in de BabyBytes-podcaststudio deskundigen die advies geven aan kersverse ouders.

Voor meer informatie, kijk op froufroubegeleiding.nl. De begeleiding wordt vergoed door de zorgverzekering.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50