Pippa Middleton bevallen van een jongen

Pippa Middleton bevallen van een jongen

Pippa Middleton, de zus van de Britse hertogin Kate Middleton, is maandag bevallen van een zoon. De naam van het jongetje, dat ruim 3,8 kilo weegt, is nog niet bekendgemaakt. Middleton trouwde in 2017 met de vader van het kindje, multimiljonair James Matthews.

St. Mary's Hospital

De 35-jarige Middleton is bevallen in St. Mary's Hospital in Londen, waar ook haar zus Kate van haar drie kinderen George, Charlotte en Louis beviel. Maandag was te zien dat de zus van Kate Middleton arriveerde bij het ziekenhuis. Daarna ging het gerucht dat Pippa Middleton bijna zou gaan bevallen.

Reactie Kensington Palace

Kate Middleton en prins William hebben namens Kensington Palace gereageerd op de geboorte van hun neefje. "De hertog en hertogin van Cambridge zijn ontzettend blij voor Pippa en James", luidt de reactie. Afgelopen vrijdag was Middleton nog aanwezig bij de bruiloft van de Britse prinses Eugenie.

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50