Ouders over de verhalen van vorige levens van hun kinderen

Ouders over de verhalen van vorige levens van hun kinderen

Waarom zijn er zoveel kinderen die beweren een vorig leven te hebben gehad? Het is een onderwerp dat een beetje taboe is, maar deze ouders vertelden aan DailyMail de opmerkelijke verhalen die hun kinderen ze hebben verteld over hun vorige leven…

Margaret: ‘Toen mijn kleinzoon ongeveer twee was, begon hij te praten over 'zijn andere mama'. Vaak vroeg hij wanneer we terug zouden gaan naar haar. Ik was nogal geschrokken en wilde het niet tegen mijn dochter zeggen. Ik vroeg waar hij had gewoond en hij zei Egypte; in een huis gemaakt van modder. Toen ik vroeg naar zijn 'andere mama', zei hij dat hij niet wist wat er gebeurd was met haar, omdat hij was gebeten door een slang en dood was gegaan… Vervolgens zag hij haar nooit meer. Uiteindelijk zei ik het tegen mijn dochter. Ik verwachtte dat ze ging lachen en zou denken dat het gewoon zijn verbeelding was, maar ze zei dat hij ook tegen haar over zijn vorige leven had verteld. Hij bleef zijn vorige leven benoemen, totdat hij naar school ging en toen verdween het. Hij is nu 12 en kan zich hier niets van herinneren.’

John: ‘Ons jongste kind, Estelle, werd zestien jaar na haar zus geboren, Virginia, die was omgekomen bij een auto-ongeluk toen ze zes maanden oud was. Estelle lijkt erg op Virginia: grote, donkere ogen en dik, zwart haar. Estelle was een jaar oud, maar net begonnen met praten, toen we in de buurt reden van de begraafplaats waar Virginia was begraven. Het was de eerste keer dat we het gebied bezochten sinds Estelle was geboren. Out of the blue, vanuit haar babyzitje, zei Estelle: 'Ik ben daar begraven', en wees naar de begraafplaats, die je niet kon zien vanaf de weg. We waren geschokt, en zeiden niets.’

Kirsty: ‘Toen onze dochter Ella ongeveer drie was, namen we haar mee ergens naartoe waar ze nooit eerder geweest was. Toen we reden en er een kasteel in zicht kwam, wees Ella ernaar en zei: 'Ik woonde daar vroeger! Toen ik een klein meisje was.’ Wat volgde was een verbazingwekkend verhaal van haar leven in dat kasteel. Ze sprak over grote feesten met veel mensen en het eten van pauwen en zwanen. Ze droeg een lange jurk die te groot was, waardoor ze struikelde en haar kroon die naar beneden gleed voor haar ogen kwam. Ze sprak heel vrij en zelfverzekerd, vol fascinerende details, waardoor we helemaal stil werden.’

Kate: ‘Uit zijn eerste huwelijk, in de jaren vijftig, had mijn overleden echtgenoot Maurice een zoon. Hij was gestorven vlak voordat hij drie was. Drie jaar geleden liep ik met mijn kleinzoon, Ben, die toen drieënhalf was. Terwijl hij naast mij liep, zei hij plotseling: 'Mijn opa Maurice was vroeger mijn vader toen ik een kleine jongen was, en toen ging ik dood.' Ben had nooit zijn opa ontmoet en wist al helemaal niet dat hij een zoon had die was gestorven, omdat we dat nooit besproken haden. Ik vroeg hem hoe oud die jongen, Neil, was toen hij stierf, en hij antwoordde dat hij drie was. Ik kan alleen maar veronderstellen dat Ben een reïncarnatie is van zijn overleden oom. Ben is nu bijna zeven en herinnert zich er niets meer van.’

Amy: ‘Toen mijn zoon (nu 52) drie was, marcheerde hij rond als een nazi, en zei dan 'Hi Hitler'. We vonden dit erg vreemd, want er was geen manier waarop hij hierover iets kon hebben gezien of gehoord. We hadden geen tv. Toen hij acht was moest hij enkele tanden onder verdoving laten trekken bij de tandarts. Mijn zoon kwam niet echt bij, en de tandarts adviseerde me om hem thuis naar bed te brengen en een oogje op hem te houden. Hij ‘sliep’ voor twee dagen, had een gezonde kleur, en ademde normaal. Maar ik had sterk de indruk dat hij ergens anders was. Op de derde ochtend was hij terug, klaarwakker. 'Hallo, schat,' zei ik, 'waar ben je geweest?' 'Terug in de gaskamer met z’n allen’, vertelde hij me. Hij trouwde met een Duits meisje, spreekt vloeiend Duits en woont nu heel gelukkig in Frankfurt. Hij vertelt me ​​dat hij van Duitsland houdt, en geen zin heeft om in Engeland wonen.’

Heb jij weleens zoiets meegemaakt met je kind?

Reageer op dit artikel

reacties (10) Stuur een bedankje


 • Soccer-Mom

  Mijn kinderen zijn dan vast allemaal nieuwe zielen want ik heb hen nog nooit gehoord over vorige levens. Deels kan het ook fantasie zijn ipv vorige levens.

  Mijn vader wel trouwens. Die weet zeker dat hij in de oorlog een (Duitse) soldaat was die werd doodgeschoten en dat zijn ziel zo de buik van mijn oma in zweefde.

 • Soccer-Mom

  Mijn kinderen zijn dan vast allemaal nieuwe zielen want ik heb hen nog nooit gehoord over vorige levens. Deels kan het ook fantasie zijn ipv vorige levens.

  Mijn vader wel trouwens. Die weet zeker dat hij in de oorlog een (Duitse) soldaat was die werd doodgeschoten en dat zijn ziel zo de buik van mijn oma in zweefde.

 • Moedervanmooieknullen

  Mijn oudste vermoed ik zelf. Hij is altijd bang dat mij wat overkomt. Hij kwam met een verhaal toen ik vroeg, waarom en waarvoor hij bang was. Hij zei: vroeger, toen ik jonger was, was mijn andere moeder nooit thuis gekomen, ik heb gezocht of in zijn woorden(gezoekt). Maar heb me moeder nooit terug gezien. En nu ben jij mijn mama, en ik wil niet nog een keer zo verdrietig zijn dat je weg bent en ik je nooit meer zie.

 • wish2bmom88

  Mijn zoontje vertelde een keer een heel gedetailleerd verhaal van zijn vorige leven. Ik heb het nagezocht en de plaats bestaat in Rusland. Zoals hij omschreef: 3 boerderijen in de bergen. Zelfs de plaatsnaam klopt. 😱

  Trouwens, hebben jullie ook wel eens dat je op een nieuwe plek bent en denkt: He hier ben ik eerder geweest? Dat heb ik dus nergens, behalve in Denemarken. Dus ik denk dat ik in mijn vorige leven Deense ben geweest.

 • Novalie

  Ik heb een tatoeage laten zetten toen mijn oma was overleden. Een keer raakte me zoontje de tattoo aan en zei die is voor oma..Hij kan dit never nooit weten dat was wel even slikken.

 • Sharon

  Mijn jongste leefde hiervoor bij een Spaanse mama (papa heeft hij het nooit over) vertelde hij toen hij drie was. Daarna werd hij in mijn buik geboren.

 • Mar550

  Aparte verhalen. Onze zoon vertelde altijd over zijn andere pappa en mama van ver weg. En zijn zus. Ze hadden ook namen, de namen veranderde nooit. Hij zei dat hij op een boederij woonde. Ik ben er nooit te veel op in gegaan. Of er te veel overgevraagd.

  Mijn schoonouders zijn overleden. Toen hij 2 jaar oud was hoorde ik hem vanuit zijn bed opa zeggen in de moedertaal van mijn man. Verder niet op in gegaan. Hij begon toen der tijd ook constant de foto aan te wijzen van schoonouders en zei opa. Wij vonden hem.echt te jong om wat te vertellen over mijn schoonouders en voor mijn man ligt het helemaal te gevoelig. Dus nooit verteld wie hun zijn. Ondertussen nu wel, maar met 2 is er nog weinig uit te leggen. OP een gegeven moment hoorde ik hem weer vanuit zn bed van opa zeggen. Toch er maar toegelopen en meneer zat kaars rechtop in zn bed de gordijnen opengeschoven verteld mij haarfijn: "Opa is bij de sterren maar hij komt alleen in de nacht". Nu is hij bijna 7 en ik heb hem er niet meer overgehoord sinds hij een jaar 4 is. Kinderen kunnen meer zien dan volwassenen zeggen ze weleens.

 • Bloem-bloem

  Fascinerende verhalen! Mijn oudste zoon was 4 toen mijn dochter paar maandjes oud was. We lagen op bed en ik was met allebei aan het spelen en knuffelen. Ik zei jullie zijn mijn twee kleine hartjes.

  Mijn zoon antwoordde: nee mami, je hebt 3 kleine hartjes. Mijn hartsloeg een paar slagen harder, wetende dat voordat ik zwanger was van hem een miskraam heb gekregen waar hij natuurlijk niks van weet.

  Dus ik vroeg aan hem; wat bedoel jr met 3? Hij antwoorde; je hebt 3 kleine hartjes, ik, zusje en nog eentje maar die is kwijt.

  Ik kon niks meer zeggen. Ik kreeg kippevel over mn hele lichaam.

 • wepie

  Een neef van mij vertelde als klein kind dat de deur van de auto niet op slot moest. Hij vertelde: Toen jij mijn mama nog niet was ben ik doodgegaan omdat ik in de brand de autodeur niet kon openen. Hij weet er nu niks meer van. .

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50