Oproep: wat at jij als eerste na je bevalling?

Oproep: wat at jij als eerste na je bevalling?
  • in Moeder
  • 12
  • 1490
  • 04/06/2019

Tijdens je zwangerschap zijn er zoveel dingen die je niet meer mag eten. Dus als je kind er eenmaal is, dan voelt het alsof je weer helemaal los kunt gaan op dat ene wat je al die maanden hebt moeten laten staan. Wat at jij al eerste na je bevalling?

Ik ben zo’n beetje verslaafd aan filet americain. Iets wat dus op de verboden lijst staat van zwangere vrouwen. Dus toen ik eenmaal bevallen was en de verpleegkundige vroeg wat ik wilde eten, was dat natuurlijk een broodje filet americain en veel!

Ik heb me behoorlijk tegoed gedaan na de bevalling, want ik kreeg er maar niet genoeg van.

Oproep

BabyBytes is benieuwd wat hij als eerste at na je bevalling. Reageer onder dit artikel of op de Facebook-pagina of mail naar chantal@babybytes.nl o.v.v. ‘Eten na je bevalling’.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (12) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50