Oproep: kreeg jij genoeg steun van je partner na je bevalling?

Oproep: kreeg jij genoeg steun van je partner na je bevalling?

Actrice Reese Witherspoon bekende in de podcast Armchair Expert dat ze na de bevalling van haar eerste kindje weinig steun kreeg van haar toenmalige partner acteur Ryam Phillippe. Hoe zat dat bij jou?

De actrice die we vooral kennen van o.a. Cruel Intentions en Legally Blonde liet in de podcast weten dat de zorg van haar eerste kind voornamelijk op haar schouders terecht kwam. “Ik probeerde vijf maanden lang met Ava door te komen, maar sliep gewoon niet. Ik werd gek.” Door slaapgebrek was ze na de geboorte van haar oudste niet in staat om te werken.

Lees ook
Lezeressen vertellen over hun partner tijdens de bevalling

Geen taak voor een persoon

De actrice vertelde dat ze geld had gespaard en ook niet hoefde te werken, maar dat het zorgen voor een baby geen taak is voor een persoon. “Ik zou zelfs zeggen dat het geen taak is voor twee personen.”

Oproep

Hoe zat dat bij jou? Kreeg jij genoeg steun van je partner? Of hoe zat dat met anderen in je nabije omgeving? Laat hieronder een reactie achter of op de Facebook-pagina, als je liever anoniem wilt reageren, kan dat natuurlijk ook. Vul dan dit formulier in!

Bron: Nu.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50