Opnieuw gezinsuitbreiding voor Kim en Kanye

Opnieuw gezinsuitbreiding voor Kim en Kanye

Het gezin van realityster Kim Kardashian en zanger en ontwerper Kanye West is uitgebreid met een derde kindje. Het meisje werd geboren met hulp van een draagmoeder.

De naam van het babymeisjes is nog niet bekendgemaakt, maar Kim en Kanye kennende zal het weer iets origineels zijn. De geboorte van de derde telg kondigde Kim aan op haar website. In de boodschap bedankt ze ook de draagmoeder.

“We bedanken onze draagmoeder, omdat ze onze droom deed uitkomen met het mooiste geschenk dat iemand ons kon geven, en onze dokters en verpleegsters voor hun bijzondere zorg.”

Lees ook:
Deze beroemdheden maakten gebruik van een draagmoeder

Kim en Kanye wilden dolgraag nog een kindje, maar na de geboorte van North en Saint werd een derde zwangerschap afgeraden. Bij de zwangerschappen van North en Saint had ze last van ‘placenta accreta’, een aandoening waarbij de placenta dieper en vaster aan de baarmoeder vastzit dan bij een normale zwangerschap. Bij een bevalling is de kans op veel bloedverlies een heel erg groot.

Daarop besloten Kim en Kanye een draagmoeder te vragen voor hun derde kindje. Volgens entertainmentsite TMZ zou de draagmoeder 40.000 dollar hebben gekregen.

Bron: Nieuwsblad.be

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

2 leden zijn nu online
Aanmelden