Op welke dagen ben je het meest vruchtbaar?

Op welke dagen ben je het meest vruchtbaar?

Jullie willen graag zwanger worden en natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. Om het proces te versnellen is een van de dingen die je kunt doen op het juiste moment vrijen. Maar op welke dagen ben je nu het meest vruchtbaar?

Het zou zo fijn zijn als voor iedereen hetzelfde geldt en dat je dus precies de goede dag uitkiest om te vrijen, omdat je dan weet dat je dan op je vruchtbaarst bent. Maar helaas… we zijn allemaal verschillend en hebben allemaal een andere cyclus. Toch kun je een beetje berekenen op welke dagen je het meest vruchtbaar bent. Dan is het wel belangrijk dat je weet hoe jouw cyclus er precies uitziet.

Lees ook:
Zwanger worden? Zo kun je jezelf en je partner voorbereiden

Bereken je vruchtbare dagen

Over het algemeen geldt dat je ongeveer 14 dagen voor de eerste dag van je volgende ongesteldheid het meest vruchtbaar bent. Dus als je een cyclus hebt van tussen de 24 en 30 dagen, dan ben je waarschijnlijk het meest vruchtbaar tussen dag tien en dag zestien.

Om te berekenen hoe dat nu precies zit met jouw cyclus, heeft Babybytes een handige calculator om te berekenen wanneer jij je vruchtbaarste periode hebt.

=>> Bereken je cyclus

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50