OMG déze zindelijkheidstraining HACK!

OMG déze zindelijkheidstraining HACK!

Zindelijkheidstraining. Het kan een ware opgave zijn of appeltje eitje. Sommige kindjes zijn al ruim voor hun tweede verjaardag zonder enige moeite uit de luiers terwijl anderen pas net voor ze naar de basisschool gaan het toilet uit zichzelf bezoeken.

Hoe dan ook, er gaat een soort van training aan vooraf. Kindjes moeten leren wat het is om op de wc of op het potje te zitten en waarom ze dat doen. Om dat te kunnen leren moeten ze natuurlijk wel eventjes het geduld hebben om ook daadwerkelijk op hun billen te blijven zitten. Een slimme mama bedacht daarom de ultieme HACK.

Lees ook
Hilarische uitspraken over zindelijkheidstraining

Creabea

Door je kindje achterstevoren op het toilet te zetten (brilverkleiner dus andersom) en hem of haar een afwasbare marker te geven, kan hij of zij lekker klieren op de onderkant van het deksel en lekker even de tijd nemen voor een grote of kleine boodschap. 

Wij vonden dit een briljant idee. Wel altijd bij je uk in de buurt blijven uiteraard maar opstaan zal niet zomaar 1, 2, 3 gebeuren, denken we...

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50