Ober voedt baby zodat vrouw kan eten: het internet is verliefd

Ober voedt baby zodat vrouw kan eten: het internet is verliefd

Zoals vele ouders hebben geleerd is het uit eten met kinderen in een restaurant af en toe ronduit traumatiserend. Niet alleen zijn kinderen in staat om een enorme puinhoop achter te laten, ook komt het maar wat vaak voor dat ze een driftbui krijgen en je boze blikken naar je toegeworpen krijgt van de andere bezoekers. En wat dacht je van zelf eten als je ondertussen ook je kind moet voeden?

Maar soms kan een vreemde even je hele dag goedmaken. Een verhaal van een moeder uit Dover, Arkansas bewijst dat maar weer.

De moeder, genaamd Dallas French, en haar man stopten voor een avondmaaltijd bij restaurant Olive Garden, na een middag in het ziekenhuis met hun baby. Hun 4 maanden oude dochter Ellee was net positief getest op E. coli, en de hele familie was uitgeput. Hun eetervaring leek niet veelbelovend te worden.

Reddende engel
“Ik was er helemaal klaar mee (waarschijnlijk door het gebrek aan slaap afgelopen maand),” schreef French op de Facebook-pagina van de Olive Garden, “maar we gingen naar Olive Garden in Little Rock na de testen van Ellee in het ziekenhuis. Ze had hartstikke honger en ik probeerde om een flesje te maken, maar morste het flesje helemaal over de vloer en mezelf heen. Onze ober (wou dat ik zijn naam wist) zag alles wat er gebeurde en bracht onze salade en brood en zei: ‘Hier, ik voed haar wel, zodat jij kunt eten.’”

De ontroerende foto bij haar post, die inmiddels meer dan 35.000 keer is gedeeld, laat zien dat de ober zich over de baby buigt en haar flesje geeft in haar autostoeltje. “Dit liet ons allemaal smelten en dit is waar we meer van nodig hebben”, vervolgt ze. “Hij voedde haar, ik at mijn salade en brod, en de melk op de vloer werd opgeruimd nadat we vertrokken, omdat hij het gewoon begreep.”

Onbaatzuchtige bedoelingen
Dallas French werd geraakt omdat de ober geen idee had wat er gaande was in hun leven. Hij had onbaatzuchtige bedoelingen. "Hij wist niet eens wat we hadden meegemaakt die dag en liet ons liefde en begrip zien - geen irritatie omdat ik een puinhoop had gemaakt en mijn baby aan het schreeuwen was. Goh, ik wou dat ik zijn naam wist, want hij verdient de erkenning.”

Kijk, van dit soort verhalen worden we gewoon blij. Heb jij ook weleens zoiets meegemaakt?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50