Nummer vier voor Kim Kardashian en Kanye West

Nummer vier voor Kim Kardashian en Kanye West

Reality-ster Kim Kardashian en haar man, zanger Kanye West, zijn ouders geworden van hun vierde kind. Het is een jongetje en is via een draagmoeder ter wereld gekomen.

Hun vierde kind kwam afgelopen donderdag 9 mei ter wereld. Via Twitter liet ze weten: “Hij is hier en hij is perfect!” Hoe het jongetje heet, is nog niet bekendgemaakt.

Lees ook:
Deze beroemdheden maakten ook gebruik van een surrogaatmoeder

Instagram

Via Instagram liet ze weten dat haar jongste spruit heerlijk rustig is: “Ik heb me helemaal voor niks zorgen gemaakt, want hij is tot nu toe het rustigste en meest ontspannen kind van allemaal en iedereen is dol op ‘m.”

Draagmoeder

Kim en Kanye hebben net als bij hun dochter Chicago de hulp gevraagd van een draagmoeder. Kim kreeg na de geboorte van haar eerste twee kinderen North en Saint het advies van de artsen om niet meer zelf zwanger te worden vanwege verschillende ernstige complicaties.

“Ik houd van onze draagmoeder. We hebben een goede relatie met elkaar”, vertelt ze aan Entertainment Tonight.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50