Noortje Herlaar en Barry Atsma ouders van dochter geworden

Noortje Herlaar en Barry Atsma ouders van dochter geworden

Wat een leuk babynieuws, Noortje Herlaar is bevallen van een dochter en al op 20 oktober. De actrice en haar vriend, acteur Barry Atsma, hebben haar Bobbi genoemd. Het kindje is kerngezond, laat het koppel woensdag via hun agentschap weten.

Klein wonder

"We zijn ongelooflijk dankbaar en genieten volop van dit kleine wonder", meldt het tweetal volgens Nu.nl. Het koppel hoopt dat het meisje "in alle rust kan opgroeien". Het is voor de 33-jarige Herlaar haar eerste kind. Atsma (45) heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie.

Drie jaar samen

De twee acteurs zijn ruim drie jaar samen. Ze leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen. Herlaar is vanaf woensdagavond te zien in de nieuwe serie Lois, die ze tijdens haar zwangerschap draaide. Atsma was recent te zien in het tweede seizoen van hitserie Klem.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50