Nieuw tv programma zet BN'ers in de verloskamer!

Een kind dat ter wereld komt is één van de mooiste momenten uit een mensenleven, maar toch maakt niet iedereen het van dichtbij mee. Zelf benieuwd naar hoe een baby het eerste levenslicht ziet? In de nieuwe TLC-realityserie "Bevallen met ..." krijg je samen met vier bekende Nederlanders een blik achter de schermen van de verloskamer.

24 uur meelopen

In de nieuwe TLC-realityserie 'Bevallen met...' volgen vier bekende Nederlanders het werk van verloskundigen uit een ziekenhuis of een verloskundigenpraktijk. Victoria Koblenko, Filemon Wesselink, Dirk Zeelenberg en Do lopen elk 24 uur mee en mogen van dichtbij het bijzondere moment van de geboorte beleven. In vier opeenvolgende maandagen komt elke week een andere BN'er aan bod.

Zonder het personeel voor de voeten te lopen, registreren Victoria, Filemon, Dirk en Do wat er precies gebeurt en krijgen ze informatie uit de eerste hand over de keuzes die gemaakt moeten worden om de bevalling goed te kunnen begeleiden. Net als de verloskundige weten zij niet of alles volgens plan zal verlopen. Haal die zakdoeken maar alvast tevoorschijn!

'Bevallen met...' is vanaf maandag 6 maart tot en met maandag 27 maart elke maandag om 20u te zien bij TLC.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50