Nieuw: BabyBytes bevallingsverhalen podcast

Nieuw: BabyBytes bevallingsverhalen podcast

Donderdag 23 mei gaan we van start met de allereerste BabyBytes bevallingsverhalen podcast! Vanaf dan kun je elke maand luisteren naar waargebeurde verhalen die door lezeressen zijn ingestuurd.

Podcast

Elke podcast behandelt een bevallingsthema waarbij je alle informatie te horen krijgt die handig is om te weten. Zo gaan we het hebben over onder andere bevallen in het buitenland, bevallen van een tweeling, badbevallingen en nog veel meer.

Bevallingsverhalen

Naast alle informatie, krijg je ook een aantal bevallingsverhalen te horen die met het thema te maken hebben. De waargebeurde verhalen zijn door lezeressen ingestuurd en worden voorgelezen door redactieleden van BabyBytes, met behulp van AI.

Voorproefje podcast

Luister alvast naar dit voorproefje:

Stuur jouw bevallingsverhaal in

Wil je dat ook jouw bevallingsverhaal wordt voorgelezen in de BabyBytes bevallingsverhalen podcast? Stuur jouw verhaal in via dit formulier.

Beeld: AI, Midjourney

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50