Nicolette van Dam last van schuldgevoel omdat ze werkende moeder is

Nicolette van Dam last van schuldgevoel omdat ze werkende moeder is

Met een eigen horecazaak en een carrière in de showbizz, moet Nicolette van Dam haar tijd met de kinderen goed plannen. Naar eigen zeggen zit ze regelmatig met een schuldgevoel, meldt Nu.nl.

"Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven", zegt de 34-jarige Van Dam in een interview in VROUW.

Werken

"Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik blok mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten."

Jonge moeder

Nicolette werd op haar 26e zwanger. Zelf is ze erg blij dat ze relatief jong moeder werd. "Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zo veel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z'n allen stappen in de Supperclub!"

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50